Arbeidsongeschikt. Het grote financiële risico

Je wordt ziek of je krijgt een ongeluk. Daardoor kun je niet meer werken. Naast het gezondheidsprobleem klopt een tweede probleem op jouw deur: je inkomen gaat fors omlaag. En als je zelfstandige bent, kan jouw inkomen zelfs helemaal wegvallen. Een verzekering biedt daarvoor een belangrijk vangnet.

Werk je als zelfstandige?
Jij krijgt als zelfstandige geen WIA-uitkering, je moet het helemaal zelf regelen. We horen veel verhalen over de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Onbetaalbaar, duur, ze betalen toch niet uit. Wij durven te zeggen: dat is borrelpraat. Ja, het kost wat. Maar de premie is aftrekbaar. Dat scheelt meer dan 40%. En voor de premie die je betaalt krijg je een heel belangrijk vangnet. Stel een gesprek met ons daarom niet uit. Laat je adviseren, wij kennen de mogelijkheden en voorwaarden. Het voorkomt dat je zelf verkeerde keuzes maakt. Want je hebt een verzekering nodig die bij jou en je werk past. Qua zekerheid en qua kosten.

Ben je werknemer?
Jij bent afhankelijk van wat de overheid voor je heeft geregeld. Ja, je komt bij arbeidsongeschiktheid in aanmerking voor een WIA-uitkering van het UWV. Maar als je een uitkering krijgt dan is die karig. Het is daarom heel verstandig samen met ons te kijken naar een aanvullende verzekering als belangrijk vangnet. 

Deze website is powered by Contaqt ©